W piątek 11 listopada Szef Kuchni - Marcin Maksymów przygotuje dla naszych Gości bufet tematyczny „Gęsina na Św. Marcina” ze stacją live cooking. Tylko u nas będzie można spróbować lokalnych specjałów z gęsiny oraz dań kuchni polskiej.
Godzina kolacji: 18:00
Cena: 180 zł za osobę
tel. 793 800 061
e-mail: info@laswoda.pl
Dla chcących spędzić w leśnej wilżańskiej scenerii więcej czasu, przygotowaliśmy specjalny pakiet pobytowy: SZCZEGÓŁY - KLIK
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez LAS WODA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Aleja Jana Pawła II, 00-175, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .